Leverans

Vi levererar säckar med Schenker och tipplass med egen lastbil!

Läs mer om Holstgruppen

Till produkterna >>

Leverans som tipplass med lastbil

Speciella önskemål angående avlossningsplats kan tillgodoses på begäran. I annat fall lossas godset på uppfarten/trottoaren/gatan. Minsta bredd på infart måste vara minst 3,50 meter, och en fri höjd på 4,50 meter.

Infarten till lossningsplatsen måste vara lämpad för tung lastbil. Lastbilen kräver flera meter av utrymme för manövrering. Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten accepterar ni godset obesiktigat

Leverans i storsäck / bigbag

Alla leveranser med storsäckar sker på pall och levereras med DB Schenkers. I special fall kan kunden kontakta oss och beställa leverans med kranbil men då infaller extra kostnader.

Speciella önskemål angående avlossningsplats kan tillgodoses på begäran. I annat fall lossas godset på uppfarten/trottoaren/gatan. Minsta bredd på infart måste vara minst 3,50 meter, och en fri höjd på 4,5 meter.

Infarten till lossningsplatsen måste vara lämpad för tung lastbil. Lastbilen kräver flera meter av utrymme för manövrering. Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten accepterar ni godset obesiktigat och DB Schenkers väljer själva lossningsplats.

Leverans av övrigt material/plattor

Leveranser med övrigt material sker på pall eller skickas i paket och levereras med DB Schenkers. Detta är en hemleverans och lossningen sker på uppfarten/trottoaren/gatan. Minsta bredd på infart måste vara minst 3,50 meter, och en fri höjd på 4,5 meter.

Infarten till lossningsplatsen måste vara lämpad för tung lastbil. Lastbilen kräver flera meter av utrymme för manövrering. Om du inte är hemma vid leveranstidpunkten accepterar ni godset obesiktigat och DB Schenkers väljer själva lossningsplats.

Upphämtning av material på terminal i Sävsjö

Vid upphämtning av material måste kunden ha en kärra med sig. Om kunden inte köper eller betalar materialet på plats så måste kunden ha ett ordernummer på sin beställning. Kunden måste vara medveten om att en storsäck täcker en yta på 90×90 cm och även att olika material tar olika mycket plats. Ett tips är att göra en mängdberäkning utifrån kundens mått på kärran.

Holst Åkeri AB har ej ansvar för hur mycket kunden lastar på ett lass och vid olycka med för tung last har kunden helt ansvaret. Även om kärran ej klarar av vikten av materialet och går sönder har kunden fullt ansvar.

Kunden måste meddela vilken dag han/hon kommer och en ungefärlig tid. Detta ska ske i god tid. Uthämtningen är öppen emellan klockan 07:00-16:00 med lunchstängt vid 13:00 med adressen Brädgårdsgatan 13, 576 33, Sävsjö. Om kunden kontaktar oss i god tid och begär en annan tid kan detta vara okej om vi på Holst Åkeri AB godkänner detta. Vid tomt kontor eller stängd grind. Kontakta oss då via telefon så löser vi det så fort vi kan.